maanantai 4. elokuuta 2014

Kesä raiteillaan


 Helteinen heinäkuu on taittunut elokuuksi ja lämmölle ei näy loppua! Olen hehkuttanut täällä koko kesän, kuinka rakastan hellettä, enkä ole vieläkään saanut siitä tarpeekseni! Tuntuu kuin keräisin kuumaa, kosteaa ilmaa, helteisiä päiviä ja trooppisia öitä talteen tulevaa sykyä ja talvea varen. Ihanaa!

 

Kunnon kesäkeli saa mut tuntemaan edes vähän, että kesä on lomaa. Huomaan kuitenkin olevani aika väsynyt: takana on ahkera opiskeluvuosi ja jos jonkinmoista sivutoimista työtä, ja nyt olen painanut kesätyötä yli kolme kuukautta. Tämä tilanne on tietysti tuttu monille opiskelijoille. Kaipaan kunnon lomaa ihan vietävästi! Enkä malta odottaa niitä kahdeksaa lomapäivää, jotka koittaa elokuun lopussa. Kaipaan vapauden tunnetta, sitä, ettei tarvii styylata kellon kanssa (koska arkena oon todellakin kellon orja!). Niinpä olen yrittänyt jokaisena vapaana hetkenä nauttia kesästä ja ottaa siitä kaiken irti. 


Kovasta lomankaipuusta huolimatta elämä on loitavasti raiteillaan. Kesällä on niin hyvä ja onnellinen olo! Olen tosi kiitollinen kesätyöstä, joita ei Oulussa ole todellakaan kaikille tarjolla. Lämpöä on riittänyt ja aurongosta jäänyt muistoksi rusketusraidat. Meidän parveke on vihdoin tänä kesänä olohuoneen jatke monine vihreine kasvineen - ja mieletön ilta-aurinkopätsi! Elokuulle on tiedossa paljon kaikkea extrakivaa, mm. Rooman-reissu ja Cheek Stadikalla! Syksykin saa sitten jossain vaiheessa tulla, kyllä se sen odotus jossain vaiheessa alkaa taas. 

 
Kuvat: Juho Niemelä

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia! Tosi hyvin onnistuneita :) Kiva blogi sinulla muutenkin! Oi tuo tuleva Rooman reissu kuulostaa ihanalta, itse olen sinne jo useampana vuonna haaveillut lähteväni, mutta aina jäänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Roomaan kannattaa ehdottomasti lähteä, se on nimittäin ihan mieletön paikka, nimim. lähdössä toistamiseen! Toivottavasti saat jossain vaiheessa reissun järjestymään, et varmasti kadu :)

      Poista