sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Suklaamunia ja auringonpaistetta

Pääsiäisloma tuli tarpeeseen. Lepoa, aurinkoa ja rauhaa. Pääsiäinen onnistui kyllä yllättämään mut täysin: monta peräkkäistä viikonloppumatkaa ja kasaantuneet koulutyöt saivat mut täysin unohtamaan ajan kulun. Kiirastorstaina kaikki toivottivat toisilleen hyvää pääsiäsilomaa ja pohdin ihmeissäni, että pitäsköhän sitä jonkinlainen pääsiäinen järjestää. Kyllähän se siitä syntyi järjesämättäkin.
Pääsiäsiloman ytimeksi tuli relaaminen: halusin nukkua pitkäperjantaina pitkään ja ottaa rennosti. Kahden päivän aikana katsoin kaikki Twilight-sarjan elokuvat (mieletöntä teiniromanssinostalgiaa!) ja nautin upeasta säästä. Lauantaina pelasimme Freyan kanssa jalkapalloa järven jäällä.




Takki: Halti
Toppaliivi: H&M
Pipo: Jack & Jones
Aurinkolasit: Mango
Heijastin: Marimekko


Auringonpaiste houkutteli avaamaan grillikauden: pienellä porukalla grilliherkkuja ja kaakaota.

Meillä pääsiäinen on myös ruokajuhla: suklaaherkkuja, hyvää ruokaa, viiniä ja leivoksia. Mun miehen toivomuksesta olin suunnitellut leipovani pullaa, mutta koska hiiva joutui teille tietämättömille matkalla kaupasta kotiin, ei pullaa sitten tullutkaan. Aloinkin luovaksi ja loin rahkaisen banaanitortun, joka ei ollutkaan yhtään hassumpi kyhäelmä!



Murutaikinapohjaan ripaus kardemummaa ja täytteeksi banaaniviipaleita, hunaja-sitruunakostutus ja vanilijarahkaa. Nam!

Aurinko laskee ja telkkarista tulee Alfred Hitchcockin Vaarallinen romanssi. Nimellä on huono käännös, mutta elokuva on erinomainen. 50-luvun glamouria parhaimmillaan, ja viimeisen päälle tyylikkäänä! Onneksi loma jatkuu vielä huomenna!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti