tiistai 2. huhtikuuta 2013

I've got curves, how about you?

Jo vain, lomat on nyt nautittu ja on aika ottaa taas arjesta kiinni! Tai ainakin yritys on hyvä :) Onhan nyt huhtikuu ja kevätkin yrittää enteillä, vaan kyllä ne -15 asteen aamupakkaset silti vielä kummittelee.

Olen kirjoittanut tätä blogia nyt hieman vajaat kaksi kuukautta, ja puhunut paljon muodista, matkoista, shoppailusta, kauneudesta ja itsestäni. Välillä olen yrittänyt ujuttaa sekaan syvällisiäkin ajatuksia naiseudesta, kehonkuvasta ja itsetunnosta. En aikonut profiloitua kurvikkaiden tyttöjen puolestapuhujaksi, mutta toisaalta, miksipäs ei?

Tässä postauksessa haluankin siis suitsuttaa kaikkien kurvikkaiden ja plus-koon tyttöjen kauneutta, ihanuutta ja hekumallisuutta. Me olemme upeita! Vallitsevat naisten kauneusihanteet sulkevat aina ulos jonkinlaiset naiset, ja tällä vuosisadalla se vain satumme olemaan me. Se ei haittaa, kunhan jokainen isompikin tyttö muistaa rakastaa itseään ja kehoaan juuri sellaisena kuin se on juuri tänään!

Elämä on ihanaa ja siitä pitää saada nauttia, kaiken kokoisena. Hei maailma, olen Heidi enkä aio alistua muottiin (koska se on liian pieni :P)!


Mekko: Mango
Neule: Vila


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti