keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Pink & Sporty


Mitä laatikosta paljastuikaan? Jee! Ostin talvilomalla alesta ittelleni mielettömän suloisen ihanat, pinkkiäkin pinkimmät, sporttisen tyttömäisen pirtsakat lenkkarit. Oon näistä ihan innoissani! Oon pitkään halunnut värikkäät lenkkarit, joita voin käyttää vapaa-ajalla ja nyt odotan vaan, että tiet kuivuisi ja ilma vähän lämpenisi, niin pääsen ajamaan nää sisään :)

Lenkillä käyn varmaan edelleen vanhoilla likaisilla juoksulenkkareilla (sillä eihän mitkään näin söpöt kengät saa mennä likaisiksi!). Mutta täytyy tunnustaa, että joko se on ikä ja mun vanhenevat jalat tai työkokemus kenkäkaupasta, mikä on saanu mut ostamaan entistä mukavampia, istuvampia ja monikäyttösempiä kenkiä. Rakastan edelleen korkkareita, todellakin, mutta tiedän, että joissain tilanteissa matalat ja mukavat kengät tekee elämästä paljon siedettävämpää.

Näissä on sitten mukavaa käpötellä Freyan kanssa kesällä ja olla reissussa ja reippailla muutenkin :) Nää jalassa saatan kyl näyttää reissussa tosi turistilta, mutta ei se haittaa! Kevät ja kesä, I'm ready for ya!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti