tiistai 19. helmikuuta 2013

Back in business!

Hah, saatiinhan sitten minihiljaisuus tämänkin blogin ensimmäiselle viikolle! Kipeänä on paha poseerata ja postata, mutta nyt ollaan taas aalloilla :)

Tänään oli miljoona asiaa hoidettavana. Ihan ensimmäsenä täytyi kuitenkin pistää hurmausvaihde päälle, kun lähdin jakamaan kesätyöhakemuksia keskustaan. Laitoin päälle mun luottomekon - tämä ei petä missään tilanteessa (ja kiitän ikuisesti myyjää siitä, että hän sai mut valitsemaan ruskean harmaan sijasta)! Kaveriksi hieman kiiltonahkaa ja näyttävä sormus.


Mukana oli tietysti myös mun lempilaukku Guessin viime kevät/kesä-mallistosta. Ostin sen kesällä monen viikon kuolaamisen jälkeen, enkä kyllä ole katunut! Laukku on käytännllisen kokoinen, tyylikäs ja joka tilanteeseen sopiva. Lisäksi ainakin tämä kappale on ollut erittäin hyvälaatuinen, eikä kovaa kulutusta kyllä huomaa. Tuo kyseinen mallisto, josta mun laukku on, oli mun mielestä muutenkin erittäin onnistunut: toisinaan Guessillä on värikkäitä ja jotenkin "limaisia" ylilyöntejä, mutta viimeisimmät mallistot ovat olleet aistikkaita, naisellisia ja erittäin tyylikkäitä!



  • Mekko: Vila
  • Vyö: Pieces
  • Laukku: Guess
  • Sormus: Glitter
  • Kynsissä: Opin Fire, Fire, Pants on Fire!

1 kommentti: