maanantai 25. helmikuuta 2013

Maanantai-maatuska

Uusi viikko ja uudet kujeet! Eilen illalla valmistauduin alkavaan viikkoon juomalla pari kuppia Muumimamman voimajuomaa ja laittamalla kynnet kuosiin. Goshilla on hyvä värivalikoima mielestäni ihan hyvälaatuisia kynsilakkoja, ja tämä kyseinen on yksi ehdoton suosikkini!
 
 
Goshin lakan väri on 570 Peachy.
 
 
Päädyin pitkästä aikaan kaivamaan esiin maatuksahuivin, eli pukeudun vanhoihin kuteisiin, mutta uudella innolla. Tykkään siitä fiiliksestä kun kaapista löytyy päälle jotain, mitä ei ole käytäänyt aikoihin! Huivin kavereiksi valitsin ihan basic mustan trikoopaidan ja yksinkertaisen sinisen hamosen. Hameessa on kuitenkin hauskana yksityiskohtana vetoketju selkäpuolella.
 


 
Huivi on kirppislöytö parin vuoden takaa Hämeenlinnasta. Ihana, monikäyttöinen ja hyvän värinen!
 

 
Käytän yleensä aina vain yhtä ja samaa koululaukkua, johon kaikki kansiot sun muut mahtuvat hyvin. Tänään vaihdoin laukuksi kuitenkin Rooman muiston viime keväältä. Kaipaan kaiholla Rooman vilkkaita katuja ja elämän sykettä! Tämän aidon nahkalaukun ostin torikauppiaalta ja onnistuin tinkimään sen itselleni todella edullisesti.
 
 
Huivi: Kirpparilöytö
Paita: H&M
Hame: Gina Tricot
Laukku: Roomasta
Korut: Pieces ja Glitter
 
 
Lähden tähän uuteen viikkoon ihan mielettömällä innolla, sillä viikon lopussa odottaa matka Budapestiin! Lähdemme ainejärjestöexculle enkä innostuksesta meinaa pysyä pöksyissäni, joten kirjoittelen tällä viikolla matkasta varmasti enemmän kuin tarpeeksi.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti