keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Röyhelöitä

Eilen päätin laittaa päälle yhden lempipaidoistani: tummansinisen röyhelöpaidan, jonka ostin viime keväänä Tallinnasta. Mulla on pieni pakkomieli röyhelöihin, satun vaan rakastamaan niitä! Hyvän maun rajoissa, tietenkin. Sininen paita on ihana myös siksi, että se on helppo yhdistää moniin erilaisiin alaosiin ja siinä on jotain vanhanaikaista korkeine kauluksineen ja nappeineen. Lisäksi se tuntuu päällä ihanalta.

  • Paita: Mohito (Viru keskus, Tallinna)
  • Housut: Vila
  • Kello: Guess

Mohitoahan ei Suomesta löydy, mikä on tosi sääli, sillä ainakin viime vierailulla liike oli täynnä aivan ihania värikkäitä ja naisellisia vaatteita. Mohito on puolalainen merkki ja sen liikkeitä löytyy lähinnä Itä-Euroopasta ja Venäjältä, Tallinnassa taitaa olla lähin. Hintataso oli viimeksi ainakin noin Vilan ja Zaran luokkaa ja valikoima todella monipuolinen. Käykää tsekkaamassa www.mohito.com


Röyhelöiden lisäksi muhun iski eilen letit. Letti-innostus on sellainen joka aina tulee ja menee, mutta ne on tosi pirtsakkaa vaihtelua tavalliselle ponnarille ja nutturalle. Eilen päädyin vinoon ranskikseen.

  •  Sormus: Pieces
  • Korvikset: Accessorize
  • Korulipas: Stockmann (joululahja Juholta)

Eilisen paras asia oli ehdottomasti kuitenkin Freya, joka sai myös oman tyttömäisen koristuksensa!

2 kommenttia:

  1. Mie kattoinki, että sulla oli ihana paita päällä eilen. :) Iteki tykkään röyhelöistä, mutta mulla ei kyllä taia olla yhtäkään vaatetta, jossa ois niitä. :D Ihana muuten myös tuo Freyan kuva. Se näyttää nii kainolta ja viattomalta! :D

    Tiina

    VastaaPoista
  2. Ihanaa saada ensimmäinen kommentti! Näkisit mun hymyn leveyden :D Freya onkin kaino ja viaton,ja sekin varmasti tykkäis röyhelöistä jos saisi valita!

    Heidi

    VastaaPoista