keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Costumea odotellessa

Tulipa hiljaisuus! Onneksi oon taas ruudun ääressä, on ollut kamalaa kun ei yksinkertaisesti ole ollut aikaa postata. Vielä pari viikkoa kiireistä kilpajuoksua kellon kanssa opetusharjoittelussa, ja sitten pitäisi olla aikaa vaikka joka päivä!
Ihan ensikis kuvia maanantain asusta, kun olin taas pirteänä (niin varmaan!) uuteen viikkoon.
  

H&M:n röyhelömekko on parin vuoden takainen kesä-alelöytö, joka on pysynyt mielettömän hyvässä kunnossa ja on yksi ehdoton suosikkini. Se on käytännöllinen kaikkina vuodenaikoina niin pituutensa kuin värinsäkin puolesta. Keväisenä, mutta sateisena, maannataina puin mekon kaveriksi mustan neuletakin. Kello on tuttu ja turvallinen Guess.

Viikonloppuna kävimme koko perhe Kuopiossa mummolassa ja ah, kuinka ihanaa siellä olikaan! Mummolassa on aina hyvä käydä <3

Tiet alkaa olla vihdoin sulat ja lämpotilakin kivasti plussan puolella, joten villaiset huivit ja pipot on pikkuhiljaa siirretty kesälomalle. Kevätpipovarasto kaipaa uusimista, mutta ennen kuin ehdin katsastamaan tarjontaa, pitää mennä sillä mitä on. Ja hauska sinapinkeltainen piponen (sekin H&M) löytyi tänäänkin maatuskahuivin pirteäksi kaveriksi.


Pakko kertoa vielä sellaista, että viime tosrtaina oli Hietasaaren Walhallassa rauhaa ja rakkautta, kun lonnontieteellis-humanistiset Hippisitsit polkaistiin käyntiin. Itsekin osallistuin rientoihin hieman erilaisessa asussa, kuin tavallisesti...


Äidin vanha mekko on ollut odottamassa lyhennystä  cocltail-kelpoiseksi, mutta se toimi aika hauskasti pitkänä miesten liivin ja pannan kanssa.

Näin opiskelijana harvemmin tuhlaan rahaa lehtitilauksiin, mutta tänään tuli sitten annettua periksi. Sillä myyjätytöllä oli kyllä kunnon vauhti päällä, tietoa vaikka kuinka ja hirveä kiire kertoa kaikki! Nostan hattua kaikille lehtimyyjille, olen itsekin istunut toimistossa luurit korvissa ja tiedän, ettei se ole helppoa! Noh, ensi kuusta alkaen tulee sitten Costume viideksi kuukaudeksi ja paketin mukana Minna Parikan Oh my dear! -kukkaro. Ei yhtään hassumpi diili, hinta oli 19,90 € koko paketille, ja toi Parikka on itsesään jo 95 €:n arvoinen. Olin ajatellut Costumen tilaamista muutenkin, joten toivottavasti syksyyn asti on tiedossa hyvä muotinumeroita. Ja onhan toi kukkaro nyt itse suloisuus!


2 kommenttia:

  1. Meillä on kyllä NIIIIN samanlainen mekkomaku! :D Sinun kaikki mekot on tosi ihania, tuo varsinkin. Rakastan tuota röyhelöä. :D -Tiina-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekot on ihan parhaita! Ja meil on kyl ihan samallainen maku, eli ihan paras maku <3

      Poista