perjantai 5. huhtikuuta 2013

Viilettäen viikonloppuun

Ihanaa kun on perjantai! Viikko on ollut superkiireinen ja odotan viikonloppulöhöilyä enenmmän kuin mitään pitkään aikaan. Vaikka kyllähän noin koulukirjat taitaa ottaa osansa siitäkin rentoutumisesta....
Tänään päälle eksyi jo vähän keväisiä sävyjäkin. Sininen neuletakki oli ollut pitkään sivussa ja se onkin ollut tällä viikolla käytössä useampaan otteeseen. Alle musta basic trikoomekko - mukava mutta tyyylikäs. Huivi on viimekesäinen alelöytö. Sillä reissulla emme Marin kanssa säälineet lompakoitamme hetkeäkään! Ihanat korallinväriset korvakorut ostin Tallinnasta pari viikko sitten. Ne kiinnitti mun huomion heti, olivat niin pirteät ja eloisat!




Mekko: H&M
Neule: Vila
Huivi: Zara
Korvakorut: Accessorize


Vihdoin se tuli! Ihana yllätys odotti oven suussa, kun pääsin iltapäivällä takaisin kotiin. Selailin heti ja bongasin kaikki suosikit. Keskiviiko oli täynnä upeita tarjouksia ja omat suosikkini olivat Desigualin valko-musta trenssi, DKNY:n shopperi (överiedullinen) ja NOOMin raitamekko. Lauantaina taas suloiset Globalin rusettiballerinat saattavat eksyä mukaani!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti