maanantai 17. kesäkuuta 2013

Herkutellen

Viikonloppuisin pitää aina vähän herkutella, joten tässä vähän sellaisia maistiaisia! Perjantaina maistelin ihanan makeaa hunajamelonia, joka on loistava esimerkki siitä, ettei kaiken hyvän tarvitse olla epäterveellistä.
 

 Sitten se terveellinen herkuttelu loppui. Sunnuntaina Juho alkoi pizzamestariksi, ja millaisen herkun taikoikaan! Ilmakuivattua kinkkua, aurinkokuivattua omaattia, oliiveja, juustoa ja tuoretta basilikaa. Nam!


Ja sitten, olihan se macaron-haaste kohdattava. Tätä pitää ehkä kutsua kuitenkin kohtaaminen vol. 1:ksi, koska kaikki ei mennyt ihan nappiin. En oo mikään keittiön kuningatar. Mulla on bravuurini ja laitan hyvää ruokaa, mutten silti ole mikään mestarikokki.

Macaroneissa kohtasin voittajani. Taikinasta tuli liian löysää eikä se jähmetynyt kunnolla, joten se ei myöskään kohonnut tarpeeksi. Toisaalta, osasista tuli pyöreitä ja sain kasattua niistä leivoksentapaisia. Pitää myöhemmin ottaa kohtaaminen vol 2 ja katsoa, jos saisin ranskalaisen mestariherkun kesyyntymään!


2 kommenttia:

  1. Söpöjähän macaroneista tuli, ihanan pinkkejä! Ja nam mitä pitsaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ihanan pinkkejä kyllä tuli, mut pitänee silti hioa vielä tätä ranskalaista keittiötaitoa :D Ja yhdessä kaverin kanssa niiden leipominen vois olla vielä hauskempaa!

      Poista