tiistai 11. kesäkuuta 2013

Matkahaaveita

Viilennyt keli on saanut matkahaaveet heräämään. Kumma kyllä, en kuitenkaan haaveile matkasta aurinkorannalle (jossa esimerkiksi siskoni Katja loikoilee tällä hetkellä!), vaan romanttisesta matkasta Pariisiin! Vaikka olen käynyt aika monissa paikoissa, olisi nähtävää vielä vaikka kuinka paljon ja Pariisi on ehdottomasti yksi haavekohteistani. Olemme Juhon kaa puhuneet Pariisin matkasta jonkin aikaa, mutta työ- ja kouluaiakataulujen takia matka mihin tahansa onnistuu vasta syksyllä. Näin kesällä voinkin sitten haaveilla Pariisista, Eifel-tornista, Riemukaakrsta, Champs Elyseestä, juustoista ja punaviinistä sekä ihanista ja ylihintaiaista merkkiputiikeista.


Jos kuitenkin olisin lähdössä lempeän kesäiseen Pariisiin ja voisin shoppailla itselleni ihan minkälaisen ja -hintaisen matka-asun tahansa, yksi vaihtoehto voisi olla alla oleva kokonaisuus: värikäs ja raikas, graafisen ja pehmeälinjaisen hento yhteensovitus.





1. Mango, 2. Mango, 3. Hugo Boss, 4. Ted Baker, 5. Michael Kors ja 6. Isharya

Pariisissa pitäisi ehdottomasti juoda shampanjaa ja syödä ihastuttavia macaron-leivoksia. Nuo pienet ihanaiset on ilmeisesti todella haaastavia leivottavia, mutta siitä huolimatta ajattelin, että voisin kokeilla niitä ja niin helpottaa Pariisinkaipuutani. Kinuskikissan sivuilta löytyi hyvältä ja selkeältä vaikuttava ohje, joten pitääkin ottaa ranskalainen herkuttelu viimeistään viikonloppuna haltuun, jos ei heti matkalle pääse! Ja kuvia laitan siitä kokeilusta (ja toivottavastimyös onnistumisesta) aivan varmasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti