keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Oranssissa on asennetta!

Eilen valitsin asuksi Mangon pirteääkin pirteämmän oranssin pitsimekon! Mekko on todella sulonen, mutta räväkkä väri takaa sen, ettei se muutu kaikessa pitsisyydessään liian romanttiseksi. Pituus on töihinkin sopiva. Ostin mekon viime kesänä hurjalla alennusmyyntikierroksella Marin kanssa, ja se on kyllä ehdottomasti parhaita kesämekkojani!


Töissäkn työkaverit ihastelivat mekon värikkyyttä. Miksi pukautuisin mustaan, kun voin ihanana kesäpäivänä verhoutua väriin? Viime aikoina olen muutenkin huomannut, että tummat vaatteet ovat selvästi vähentyneet karderoopissani ja niiden tilalle on tullut paljon värejä. Vaaleanpunaista ja sinistä on todella paljon, mutta niin oranssi kuin vihreäkin ovat löytäneet tiensä sinne. Mun suhde oranssiin on kuitenkin ollut pitkään ristiriitainen, sillä väitin kauan, etten pidä oranssista yhtään. Vähitellen oon kuitenkin huomannut, että oranssit ihanuudet ovat tarttuneet matkaan.




Mekko: Mango
Kengät: Friis & Company
Kello: Guess
Sormus: Glitter

Friis & Comapanyn ballerinat sopivat kivasti yhteen pitsin kanssa. Liikaa ehkä jonkun toisen makuun, mutta mun mielestä todella herkullinen yhdistelmä. Puhdistin kiiltonahan kiiltonahalle tarkoitetulla puhdistusaineella ja simsala bim, ne kiiltävät kuin uudet!

Freya tunki mukaan kuvaan :) Freya luottaa värien sijaan tyylikkääseen mustaan, valkoiseen ja harmaaseen, mutta vain siksi, ettei sillä ole paljon valinnanvaraa. Luulen, että näin kesäkuumalla sekin vaihtaisi turkkinsa mielellään hetkeksi johonkin keveämpään ja vilpoisempaan!

Työpäivän jälkeen nautittiin Juhon kanssa ilta-auringosta Ainolassa. Kyllä oranssi on kesäväri!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti