keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Lapsekasta menoa!


Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet mieletöntä haipakkaa: tosi paljon koulu- ja työjuttuja ja kaiken huipuksi viikon loppuisin on ollut rakkaita etelästä kyläilemässä! Toissa viikonloppuna Juhon äiti tuli viikonlopuksi meidän luokse ja viime viikonloppuna mun pikkusisko ja -veli lensivät ihan kahdestaan Ouluun :)

Pitkä viikonloppu oli melko vauhdikas ja lapsekas! Neljässä päivässä ehtii paljon. Lauantaina torilla oli Porokarnevaali ja me vietiin lapset katselemaan poroajoja. Yhtään ei vahvistettu etelä-suomalaisten "Oulu on Lapissa" -ajattelua, hehe :D Pohjoisen eksotiikka kyllä upposi, poromakkaroita myöten!

Torilta oli hyvä suunnata kaupunginteatteriin katselemaan Ronja Ryövärintytärtä. Näytelmä oli tosi hyvä, ihastuttava ja liikuttava. Kulttuuri tekee aina hyvää!

Oli tosi kiva, että lapset ehtivät nähdä lumisen Oulun hiihtolomallaan. Nyt keli on kuin huhtikuussa, maa on vihreitä ja valkoisia länttejä rinnakkain! Toivottavasti plussakelit kestäisivät, ei tähän enää mitään taka-talvea todellakaan kaivata :) Antaa kevään tulla vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti