keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Ruususuolattu kuorinta


Mun akne on nyt alkuvuodesta ottanut musta todellisen niskalenkin, enkä todellakaan tiedä, kuinka pääsisin sen otteesta. Puhtaudestahan se ei ole kiinni, akne kun taitaa johtua pääasiassa kehon hormonitoiminnasta, mutta kaikkeni olen sen puolesta kuitenkin tehnyt. Pesen meikkivälineitäni koko ajan, puhdistan kasvoja enemmän kuin innokkaasti ja yritän minimoida inohuokosia tukkivan meikin määrän. Naama kuitenkin kukkii kuin kesäinen niitty ja huomaan sen pikkuhiljaa vaikuttavan mun itsetuntoon. En millään haluaisi mennä millekään julkiselle paikalle ilman meikkiä tai jos menen, piilottelen varmasti jonkin pipon tai huivin takana. Onhan se tyhmää, mutta minkäs teet...

Olen lukenut aiemmin, että monet huonosta ihosta kärsivät ovat saaneet apua himalajan ruususuolasta. Mutta sen sijaan, että olisin tilannut kosmetikkakoupasta suolakiven, kävelin luomukauoppaan ja ostin irtotuotteena pienen pussin jauhettua suolaa. Se on väriltään ihanan hennon vaaleanpunaista! Ihan visuaalisista syistä kaadoin suolan lasipullon - se oli siinä niin hauskan näköinen :D Muutenkin tykkään lasipurkeista kylpyhuoneessa, säilykepurkit ja vanhat siideripullot ovat hyvin monikäyttöisiä!

Pesin kasvoilta meikit pois ja kostutin kasvot vedellä. Töpöttelin sormin suolaa kostealle iholle, johon se tarttui hyvin. Annoin suolan kuivua iholle ja "vaikuttaa" muutaman hetken. Sitten pesin suolan vedellä pois hierovin liikkein. En osaa suoralta kädeltä sanoa, oliko suolakuorinnasta mitään hyötyä, mutta iho kyllä tuntuu tällä hetkellä mielettömän pehmeältä ja kimmoisalta! Tosin un iho kestää aika rajujakin hoito-otteita, joten herkkäihoisen kannattaa varmasti olla karhean suolan kanssa melko varovainen! Mutta siis, iholla on nyt hyvä olo. Saa nähdä, onko tästä mitään apua, mutta toivon, että on! Ja tosi riittoisaa tuo suola oli, tolla pienellä määrällä pötkin vielä pitkälle... ;)

2 kommenttia:

  1. Ootpas kaunis tuossa ensimmäisessä kuvassa! Vois hyvin olla jostain muotikuvauksista.

    VastaaPoista