tiistai 4. maaliskuuta 2014

And the Oscar goes to...

Eivät Oscarit koskaan petä - ne ovat aina täynnä glamouria, eleganssia ja vanhan Hollywoodin henkeä. Siitä huolimatta mulla on vähän sellainen olo, että viime vuonna tuli sanottua useammin "Vau!", kun katselin tähtien pukuloistoa. 

Tänä vuonna iltapuvut olivat jotenkin yksinkertaisempia ja eleettömämpiä, kuin aiemmin. Helman linjat olivat kapeita, ja vaan todella harva oli valinnut leveän prinsessaunelman päälleen. Värejä oli laidasta laitaan, mutta pääpaino oli klassisissa ja varmoissa sävyissä: nude, musta, tummansininen. Vain harva uskaltautui Jennifer Lawrencen tapaan säihkyvään jalokivisävyyn.

Valitsin alle muutaman oman suosikkini, tasa-arvon nimissä sekä naisilta että miehiltä!

Cate Blanchettin Armanin puku oli illan ehdoton suosikkini. Sävy on kauniin hento ja koriselu aivan ihastuttava! Mielestäni helma on myös ihanan hulmuava, kapean ja leveän välimaastossa.

Lupita Nyong'on vaaleansininen Prada-unelma oli katseenvangitsija. Vaale sävy suorastaan hohtaa upeasti Lupitan tummaa ihoa vasten! Mielestäni puvun avara etuosa ei kuitenkaan imarrellut erittäin hoikkaa Lupitaa, vaan olisi vaatinut ehkä enemmän muotoja. Selän puolella syvä uurre oli kuitenkin todella kaunis!

Jennifer Lawrence näytti todella kauniilta punaisessa Diorin couture-puvussaan. Väri on kaunis, hieman oranssihtava punainen ja se todellakin erottui turvallisten vaaleiden ja tummien pukujen joukosta.

Niin, ei käy kieltäminen, etteikö Sandra Bullock olisi ollut aivan tyrmäävä Alexander McQueenin luomiksessa. Puku on upea, se lauskeutuu ihanasti ja pukee Sandraa täydellisesti.

Charlize Theronin Dior Haute Couture ja Emma WatsoninVera Wang olivat molemmat mieleeni.

Miehistä Jared Leto ja Michael Strahan erottuivat todellakin edukseen mustien smokkien virrasta!

Nyt tästä myöhäisestä Oscar-huumasta pitäisi pikku hiljaa alkaa siirtya haalari-huumaan! Laskiaistiistai, varmat opiskelijabileet ja ainakin viisi haalarimerkkiä vielä ommeltavana ennen iltaa! Hauskaa mäenlaskua ja riehakasta iltaa kaikille! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti