maanantai 30. syyskuuta 2013

Syksyisiä juttuja...

Tässä vähän kuvia viime viikoilta:


Alkusyksystä kykittiin Juhon kassa yks ihana iltapäivä puolukkametsässä ja tällaisiahan niistä oli leivottava! Puolukkavanilijakierrepullat ovat olleet kyllä niin suussa sulavan herkullisia, ettei niitä ole pakkasessa enää turhan monta jäljellä! Puolukoiden hapokkuus ja vanilijan pehmeys ovat loistava yhdistelmä. Myös kinuskin makeus soipisi täydellisesti puolikkaleivonnaisiin.


Mielettömänä kenkäfriikkinä haluan pitää mun kengistä myös hyvää huolta. Ja nahkakengät vaaivat hoitoa! Oon laittanut jo kaikki syksy- ja talvikengät kuntoon, mutta tässä vähän kuvia punaisten kenkien ja talven aikana kuivahtaneiden bootsien hoidosta. Hoitoon kannattaa valita pintamateriaalille sopiva aine ja liina aineen levittämiseen. Värikkäille ja kirjaville nahkapinnoille sopi kirkas nahanhoitogeeli, joaka säilyttää värin, mutta antaa nahalle sen tarvitseman rasvan. Kiiltonahan (muos synteettisen) hoitoon on omat aineensa - mikään muu ei oikestaan toimi. Mutta kun aine on kohdallaan, niin pintakin kiiltää kauniisti!

 

Helsingin reissulla pari viikkoa sitten käytiin tyttöjen kanssa katsomassa Seitseman veljestä -baletti. Se oli aivan ihana! Tietysti kaikkea tanssia rakastavana tarinanmukaan oli loistvaa heittäytyä. Osaan kuitenkin olla myös kriitiinen ja täytyy sanoa, että tästä pidin, todella kovasti! Tanssijoiden liikekieli oli upeaa ja se teki oikeutta hienolle tarinalle. Modernin ja klassisemman tyylin yhdisteleminen oli onnistunut todella hienosta ja se toi hahmoihin ja heidän persooniinsa syvyyttä... Istuttiin kyllä ehkä koko oopperan huonoimmilla paikoilla aivan piippuhullullä, mutta siellä ylhäällä kaiteeseen nojaten oli aivan oma ihana tunnelmansa. Ja kaikki suuret kuviot näyttivät aivan mahtavilta ylhäältä päin!


Nyt loppukesästä ja alkusyksystä on tullut istuttua junassa kymmeniä tunteja! Viimeisimällä reissulla etelään korjasin kirjoitelmia, mutta täytyihin välillä pitää taukoa kielioppiasioista ja lukea hyviä muotojuttuja!



Kun syksyiset illat pimenenvät, ei mikään ole ihanampaa kuin laittaa paljon kynttilöitä palamaan ja käpertyä oman kullan kainaloon sohvannurkkaan <3

2 kommenttia:

  1. Oi kynttilät tuovat kyllä syksyn.. :) Ja nam mitä pullia! Laita ohjetta jakoon niin päästään meilläkin joku viikonloppu pyöräyttämään pullia. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä laitan reseptiä tulemaan vielä tänään, niin pääsette muutkin testaamaan!

      Poista