tiistai 15. lokakuuta 2013

Kaikkea sekalaista


Lauantaina pyörähdettiin Juhon kanssa siis vähän kaupungilla ja meillä oli kyllä mieletön hyvän tuurin ostosreissu! Ihan vahingossa käveltiin sisääs City Sportin loppuunmyyntiin ja löysin kaiken sen, mitä mulla on ollut ostoslistalla vaikka kuinka pitkään: soft shell -takki, soft shell -housut ja uudet kuorihousut. Ja siis kaikki -50% ja -70 %! Eli sain kolme vaatekappaletta yksien kuorihousujen hinnalla, mikä tuuri! Kuvissä näkyy mun uusi aivan ihana liila Helly Hansenin shof shell -takki, joka oli siis äärettömän hyvässä tarjouksessa.En malta odottaa syys- ja talvilenkkeilyä uudessa takissa!

Hulluilta päiviltä mukaan tarttui pääasiassa ruokaa ja kosmetiikkaa. Neutrogenan kasvonhoitotuotteita, Rexonan dödö ja aiemmin viikolla Body Shopin vartalovoi (ei kuvassa). Herkusta tarttui mukaan, saaristolaisnappisia, vuohenjuustoa, mozzarelaa ja se fondue-juusto.

Pakko tähän loppuun vähän liikuntahehkuttaa: aloitin tanssitunnit uudestaan lähes neljän tunnin tauon jälkeen tänä syksynä. Alppilaan avattiin uusi lattaripainotteinen tanssikoulu Vamos! ja siellä olen käynyt nyt pyörimässä. Syysflunssa teki kyllä jo pienen tauon, mutta viime viikolla pääsin tanssisaliin takaisin ja oon aivan liekeissä! Tänään tanssittiin rumbaa ja se tyhjensi mielen täysin kaikesta koulustressistä. Oli niin ihanaa rumbata pitkästä aikaa! Aluksi tuntui siltä, että "täähän sujuu liian helposti", mutta kun löysin liikkeen ja kiristystä ja puristusta alkoi tuntua lihaksissa, alkoi rumbakin tuntua jälleen hyvältä vanhalta tutulta!

Tässä olisi yksi aika intensiivinen rumba teille. Kunpa mäkin tanssisin noin! Joten siis, kuuman keinuvat lattariteveiset huomiseen! 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti