sunnuntai 20. lokakuuta 2013

My Bohemian Rhapsody


 Kiire, kiire, kiire! Tuntisuunnitelmia, oppitunteja, ainejärjestöjuttuja,raportteja ja artikkeleita luettavaksi... Ja vihdoin loma! Me istuttiin eilen Juhon ja Freyan kanssa junassa kymmenisen tuntia, kun kierrettiin puoli Suomea VR:n alelipuilla: Oulusta Kajaaniin, Kajaanista Lahteen, Lahdesta Riihimäellä ja Riihimäeltä sitten viimein Hämeenlinnaan. Tulihan siinä junassa istuessa hoidettua viimeiset hommat kasaan, nyt voidaan parin päivän ajan nattua vapaudesta kunnolla.

Tässä olisi tällaisia syyshenkisiä asukuvia: klassisen mallinen harmaa sysytakki (Vila), palettipipo (Accessories), maatuskahuivi, nahkahanskat ja ruskea nahkalaukku. Maatuskahuivi on saatu perintönä Juhon mummolta. Se on villaisena ihanan lämmin ja kauniin värikäskin se on. Laukku on tosiaan noin kuukauden vanha - löysin sen kirpparilta viime Hämeenlinnan vierailulla. Tässä on kyllä kivan boheemisti elementtejä sekaisin: kukkasia ja paljetteja, ruskeaa, harmaata ja mustaa!

Rennon boheemeissa tunnelmissa ja ennen kaikkea överi-innoissani odotan huomista, kun me lähdetään Juhon kanssa kahdestaan Kööpenhaminaan! Neljä päivää kulttuuria, arkkitehtuuria, nähtävyyksiä, kenkäkauppoja ja toivottavasti hyvää ruokaa - taatusti hyvässä seurassa <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti