keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Bits and pieces

Kaksi viime päivää on ollu kiireisiä ja työntäyteisiä, mutta onneksi huomenna voi nukkua hyvällä omatunnolla pitkään! Tän illan teema oli ehdottomasti rentoutuminen: vaihtoehtoina olisi ollut saunailtaa sun muuta, mutta valitsin kuitenkin pienen hemmottelun ja laatuajan Freyan kanssa. Rentouttava lenkki järven ympäri ihanassa ilta-auringossa kyllä teki tehtävänsä eli pyyhki mielestä kireyden ja ravisteli harteilta kaikki paineet. Terveyssyistä jokaisella tulisi olla koira!
 

Kotona odotti sitten kauneuden hoito ja herkullinen iltapala. Oon käyttänyt Neutrogenan kasvojenhoitotuotteita jo aika tovin, vuoden ainakin, ja olen ollut tosi tyytyväinen. Mun ihotyyppi on rasvainen, joten käytössä pitää olla järeet aseet ja hyvä hoitorutiini, jotta iho pysyisi hyvässä kunnossa. Kuoriva pesuaine pehmeän pesusienen kanssa ja kasvovesi aamuin illoin, tottakai. Lisäksi Visibly clear 2 in 1:a käytän kasvonaamiona aina kun tuntuu siltä.
 

 
Iltapalaksi laitoin persikka-passionjogurttia, appelsiinia ja vihreää teetä. Madame Butterfly -tee oli yksi maaliskuisen Tallinnan reissuni tuliaisista. Siellä käydessä kannattaa ehdottomasti käydä ostoksilla tee- ja kahvipuodeissa, sillä ihanat tuoksut ja sekoitukset sekoittavat kyllä kaikki astit! Madame Butterfly on kesäänraikas, makeatuoksuinen vihreä tee, joka kupissa on kuitenkin mieto, lempeä ja kevyesti vanilijainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti