torstai 16. toukokuuta 2013

Hemmotellen!

Kevään viimeiset koulujutut on pitänyt mut kiireisenä koko alkuviikon, mutta enää nekään eivät hidasta postaamista! Kesäloma on alkanut ja samoin kesä - lämpöä, lämpöä, lämpöä vihdoin! Alkavaa kesää juhlistettiin eilen suomen kielen opiskelijoiden ainejärjestön naisten sukupuolineutraalissa hemmotteluillassa, josta matka jatkui Kesälaitumille-bileisiin Kaarlenholviin. Seuraavassa eilisiä tunnelmia ja asuihanuuksia.
 
 
 
Pyyhettä, meikkipussukkaa, kasvonaamiota ja hemmottelujuomaa sävy sävyyn! Mansikkakasvonaamion valitsin hyllystä puhtaasti houkuttelevan pakkauksen ja aineyhdistelmän takia, sillä kuulostaako mikään muu yhtä ihanalta kasvoilla kuin mansikat ja kermavaahto? Naamio tuoksui ihanalta ja todella puhdisti ja raikasti kasvot.
 
 
 
Olen jo pitkään kaivannut kunnollista kiharrinta. Onhan mulla tietenkin suoristusrauta ja lämpörullat, mutta kummallakaan lopputulos ei ole juuri sellainen kuin haluaisin, nimittäin suuret ihanat Hollywood-kiharat! No, Stockan toukokuun tarjouksiin kuuluu  Remongtonin paksu Pearl Pro Curl¨-kiharrin, jonka uskoin olevan juuri se oikea. Huonoksi onnekseni se oli myös muiden kihartelijoiden unelmissa, sillä ne oli myyty mallikappaletta myöten loppuun jo 6 pvä! Onneksi Stockalla voi luottaa aina hyvään palveluun, ja niinpä sain omani toimitettuna toisesta myymälästä. Ja hyvä näin, sillä olin todella tyytyväinen kiharoihini eilen illalla :)
 
 
Illanviettoresidenssissä oli varustus kohdallaan: tyttömäisen ihana kuohuva sai arvoisensa odouspaikan jäillä täytetyssä coolerissa.
 




Tukka hyvin, kaikki hyvin! Illan menoasuksi valikoitui mun tän hetken ehdoton lempparimekko eli Zaran smaragdinvihreä ihanuus. Asusteiksi otin Accessoriesin kultaisen pikkulaukun ja Friis & Companyn rusettiballerinat. Korut H&M:stä ja Glitteristä.


 
Muistakaa hemmotella itseänne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti