keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Laukut, asento!

Jatketaan puolittain sisustusteemalla. Mulla oli nimittäin viime syksynä ongelma käsilaukkujen kanssa: ne on kauniita ja ihania, mutta millään pöydällä ei ollut tilaa kaikille. Silloin ne olisi ollut myös Freyan hampaiden ulottuvissa! Ja kaapissa on niin hölmöä säilyttää, kun vaihtolaukku ei silloin ole vältämättä minuutin sadasosassa saatavilla. Sitten sain joltain idean laittaa laukut roikkumaan esille, ja mikä olisikaan ollut siihen tarkotukseen sopivampi väline kuin Ikean oviin tarkoitetut koukut? Tilasin tässä pari viikkoa sitten parin lisää, ja nyt kaikki laukut on kauniisti esillä makuuhuoneen kaappirivissä - entistä tilavammin.
 

 
Keskellä oranssi Accessoriesin kirjekuorilaukku, kultainen Accessoriesin pikkulaukku ja Guessin olkalaukku.

 
Vasemmalta Guessin kirjekuorilaukku, sen alla nahkainen satulalaukku, ja oikealla harmaa vintage-laukku ja Mangon Bowling bag.
 
Laukkujen ripustaminen näkyville on ollut todella toimiva juttu! Kiva sisustuselementti ja tilaa säästävä veto, enkä lisäksi pääse unohtamaan, millaisia laukkuja omistan. Ja koska seinältä löytyy sopiva laukku lähes joka tilanteeseen, on laukkushoppailuhimo laantunut, hieman.


 
Kaksi cm leveät koukut tulevat kaapin oven päälle. Ne on pehmustettu, joten skraiduja ei tule, eivätkä ne vaikeuta oven käyttöä mitenkään.


 
 
 
 
 


1 kommentti:

  1. Laita kuvat isommiksi, pääsee laukut oikeuksiinsa. :) Niitä muistaakseni voi vaan jotenki vetää siitä kulmasta tms.

    Kerrassaan oiva sisustusratkaisu!

    VastaaPoista