maanantai 27. toukokuuta 2013

Go green!

Lauantaina otettiin Marin kanssa suunnaksi keskusta ja kevyt shoppailu. Poljettiin ihanassa lämpimässä tuulessa ja nautittiin maisemista. Kaupoista löydettiin vaikka mitä (mikä yllätys)! Olin toivonu löytäväni jonkun ihanan rannekorun, mutta se jäi vielä odottamaan tulevaa. Sen sijaan mukaan tarttui H&M:stä ihanat vihreät bikinit, persikan värinen neuletakki ja sininen pilkkumekko. Niistä matskua myöhemmin.
 
Shoppailu on raskasta ja pitäähän naistenkin syödä, joten käytiin lounaalla Yuki Sushissa. Terassille ei tuullut ja siinä oli tosi lämmin, mutta pakkohan auringosta on nauttia silloin kun se paistaa!


Viiden makin ja viiden nigrin herkullinen annos oli näyttävä ja täyttävä. Nam!
 

Jokaisen kesän on oltava jäätelökesä, vaikka jo toukokuussakin, ja niinpä me napattiin Rotuaarin pallolla jäätelöpallot. Minttusuklaa on aina takuuvarma valinta.
 

Ihana Ainolan puisto on puhjennut kukkaan eikä mekään voitu vastustaa sen loistoa. Niinpä otettiin vähän asukuvia vihreästä mekosta vihreässä ympäristössä. Kyllä vihreä on kesän väri! Tämä mekko on nyt se Lindexin Penelope Cruz -malliston pitsiunelma, josta oon laittanut vähän kuvia jo aiemmin. Se on kesämekko parhaimmillaan.
 



Mekko: Lindex
Balleriinat: Friis & Company
Laukku: Guess
Aurinkolasit: Mango
Kello: Guess
Korvakorut: Pieces
Sormus: Glitter


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti