sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Girls' day only

Eilen oli aivan loistava hetki kunnon tyttöilylle, kun alunperin suunniteltu tyttöjen ilta muuttui kun itsesään kokonaiseksi tyttöjen päiväksi. Iltapäivällä kuumimmassa auringonpaisteessa suunnattiin Tiinan ja Liisan kanssa Syynimaalle, jonne oli ravintolapäivänä popsahtanut Tex mex -henkinen kotikeittiö. Nappasimme mukaan burritot ja suuntasimme lähimmälle aurinkoiselle viheriölle pikniköimään.
 
 
 
Kuuman kesäpäivän ehdoton ykkösjuoma on kevyesti poreileva sangria, jota mekin päädyimme nauttimaan. Hyvä seura, kylmä juoma ja auringonpalvonta kruunasi yksinkertaisuudessaan iltapäivän! Sangriaan tuli opiskelijahintaista punaviiniä, appelsiinimehua ja Spriteä sopivassa suhteessa sekä paljon  hedelmiä: appelsiinia, sitruunaa ja limeä.
 

 
Latinoteemainen ruokailu päättyi iltapalaan, joka oli tuttu ja turvallinen, mutta sitäkin herkullisempi, täytetyt lämpimät sämpylät.
 
 
Näin "aikuisena" ei tule enää mentyä tyttökavereiden luokse yökylään. Päätimmekin ottaa kunnon perinteisen sleep overin ja tehdä myös aamulla yhdessä herkullisen brunssin. Pöytään katettiin uunituoreita croissanteja, amerikkalaisia pannukakkuja banaanin, siirapin ja kermavaahdon kera sekä keko tuoretta ananasta. Ananaksen valinta oli varsinainen koitos, mutta päädyimme melko pehmeään, joka sai kypsetä lauantai-illan auringossa. Se oli herkullista ja makeaa! Voisiko aamu alkaa maittavammin?
 
 


2 kommenttia: