torstai 23. toukokuuta 2013

V-manikyyri

Kiitos viime postauksen kuvapalautteesta, kokeillaan nyt vähän isompia kuvia :) Kesäkuun Costume tuli jo viime keskiviikkona, mutta postaampa nyt sit siitä, koska monen mielenkiintoisen muotijutun lisäksi siellä on hauska kynsien lakkausohje, nimittäi v-manikyyri sivulla 98. Väineeksi kaksi eri väristä lakkaa ja teippipaloja.
 

 
Kokeilin Maybellinen Colorama Mini -lakoilla. Lopputulos oli vähän sottainen, mutta ihan söpö. Noi Colorama-lakat ei varmaan laadultaan oo ihan huippua tai sitten ne on ollut kuivimassa mulla säilössä liian kauan.
 

 
Tänään oli eka kesätyöpäivä, joten halusin eilen laittaa kynnet siistiksi. Tein siis v-manikyyrin ohkasempaa teippiä käyttäen ja lakaksi valitsi Goshin lakat. Eli pohjalle vaalea lakka (sävy 595 Miss Sweety), annoin kuivia, laitoin teippipalat päälle ja levitin oranssin lakan (sävy 570 Peachy). Annoin taas kuivua hetken ja otin teippipalat pois. Lopputulos oli aika kiva!
 




 
 Pakko vähän fiilistellä, kuinka kivaa on syödä päivällistä aurinkoisella parvekkeella. Eilen laitoin vihreitä papuja ja parsakaalia marinoitujen possusuikaleiden ja makeiden kirsikkatomaattien kera. Nam!
 

 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti