maanantai 2. joulukuuta 2013

Christmas present


Niin, kävihän siinä niin, että kun eilen käytiin katsastamassa joululahjoja, annetiin ne saman tien toisillemme! Mutta vain koska Juho halusi, mä olisin voinut kyllä odottaa jouluaattoon :) Mutta siis, sain toivomani kunnon kuulokkeet ja ne on ihanat vadelmanväriset! Juho oli toivonut itselleen samanlaiset ja saikin sitten turkoosit.

Tuntui kyllä vähän hassulta vaihtaa joululahjat jo joukuluun alussa, mutta toisaalta me ollaan jo niin joulutunnelmissa, että mikäs siinä. Ja ollaan me aikasempinakin jouluina vaihdettu lahjat ennen aattoa, kun tuntuu hassulta kuljetella tavaroita edes takaisin etelään. Lisäksi Juho lupasi, että saan pienen paketin aattona <3

Tänään oon siis popittanu menemään uusien kuulokkeiden kanssa: toimii erinomaisesti! Ja kovassa pakkasessa lämmittää korvia kivasti! Eikö ookin aika ihanat? Ne sopii töydellisesti yhteen mun Lumian kanssa ja nyt voin nauttia musiikista myös pitkän junamatkan kotipuoleen parin viikon päästä. Kuulokket herätti mussa taas ajatuksen Spotifysta puhelimeen, että kyllä pitäisi...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti