perjantai 13. joulukuuta 2013

Jouluisia juttuja


Joulufiilikset <3 Viimeisiä tässä viedään, jotta joululoma voisi alkaa ensi viikolla. Kiirettä on taas pitänyt ja täällä blogin puolella on ollut vähän hiljaista, mutta olen tässä kuvaillut tässä kaikkea ihanan jouluista viime viikolta. Kaikki joulujutut piristää tässä kaamoksessa todella paljon! Varsinkin kuin ulkona näyttää kaikkea muuta kuin jouluiselta...

Kaikesta huolimatta jouluaika kaupungilla on mieltä kutkuttavaa: valoja, joululauluja ja iloista mieltä. On ollut hauskaa päästä ostamaan lahjoja ja tuoda paketit kotiin odottamaan niiden antamista! On myös ollut tosi kivaa antaa pikkujoululahjoja ja muita joulumuistamisia. Kotiakin olen yrittänyt laittaa joulua varten. Tänäkin vuonna lähdemme koko joulunpyhiksi perheiden luokse etelään, joten kotiin ei tule hommattua kuusta tai jouluvaloja, mutta viime jouluna laitoin lumihiutaleita ikkunoihin roikkumaan. Tänä jouluna ostin lasipallon ja sain toisen ystävältäni pikkujoululahjaksi, kiitos Tiina! Rakastan lasisia, kirkkaita ja valkoisia joulukoristeita! Tässä pikkuhuljaa keräilen erilaisia kauniita koristeita ja sitten joskus, kun vietetään Juhon kanssa joulu kotona, voin koristella kuusen upeilla koristeilla! Sain viimein vaihdettua olohuoneeseen uudet vaaleat verhotkin, mikä jotenkin lisää jouluista tunnelmaa. Olohuoneen tekstiilien uusimisprojektista kerron varmasti lisää myöhemmin, kunhan vaan ehdin sinne asti :)

Joulu on perhejuhla ja ruokajuhla, ja me ollaan kyllä Juhon kanssa päästy talvisten ja jouluisten ruokien makuun! Joulupuuroa, riistakäristystä, lohta itsenäisyyspäivänä, joulutorttuja pikkujouluihin... Pipareita ja brietä, glögiä ja klementtiinejä. Nam, nam ja joulu on vasta tulossa!

Freya ei oo vielä ollenkaan messissä tässä joulujutussa - se vaan toivoo, että tulisi paljon lunta ja pakkasta loskavellikelin sijaan. Mutta vaikka etelän joulusta tulee mitä todennäköisimmin musta, tulee sillekin varmasti hauska mökkijoulu! Kolme päviää lomaan ja kymmenen päivää jouluun. Mä odotan kynttilänvaloa ja leppoista oloa perheen kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti