sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Vihdoin!

Kävin pyörimässä Mangon verkkokaupassa ja huomasin, että Mango lanseeraa Violeta by Mango -malliston tammikuussa. Nuorekkaita naisten vaatteita koossa 40 - 52. Loistavaa! 

Ensinnäkin mainos on todella upea: kurvikas nainen seisoo selkä kameraan päin ja esittelee upean kroppansa lisäksi pikkumustaa, jonka selässä on upeat yksityiskohdat. Mahtavaa, että plus-malliston mainoksessan on rohkeasti seksikäs nainen kauniissa hyvin istuvassa vaatteessa! Oon niin kyllästynyt monien muiden merkkien plus-mallistoihin ja mainoksiin, joissa naiset on puettu löysiin vaatteisiin ja säkkeihin, joiden alle heidän kauniit vartalonsa hautautuvat!

Siis tammikuuta odottaen. Todellakin toivon, että Mango tekee poikkeuksen ja myy hyvin istuvia, kauniita vaatteita, eivätkä mitään häpeäkaapuja. Rakastan Mangon vaatteita kovasti, mutta valitettavasti en esimerkiksi koskaan löydä mallistosta sellaisia housuja, joihin olisi mitotettu mahtuviksi vähän reittä tai takapuolta. Odotukseni ovat siis korkealla: toivon, että Mango pystyy siirtämään eleganttin linjansa uuteen mitotukseen onnistuneestai, sillä itse ainakin haluan pukeutua kroppani hyviä puolia korostaen enkä niitä peitellen!

Alla on yksi lempivaatteistani - Mangon valkoinen pilkkumekko. Tämän Mango osaa erinomaisesti jo vanhastaan: suunnitella mekkoja, jotka ovat keskeltä kapeita, mutta jättävät tilaa rinnalle ja lanteille! Mekko kuuluukin mun osastoon "luottovaateet" vuodenajasta riippumatta ja odottaa nytkin tuolla, että pakkaisin sen mukaan joulureissuun!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti