sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Bits and pieces

Täytin 25 ja lupasin itselleni, että nyt korjaan tämän tilanteen, nyt varmasti yritän päivittää blogia useammin, näin kiire ei voi olla! Kuinka kävikään?

Viimeiset kaksi viikkoa on ollut ihania, mutta tosi kiireisiä! Tärkeitä asioita, joita on tapahtunut viime viikkoina: 

Mun siskot kävi vapun alla pyörähtämässä Oulussa. Juhlittiin yhdessä riehkkailla Fennistisitseillä ja vietettiin vappua oululaiseen tyyliin Wesibussissa. Hauskaa oli, mutta ainahan meillä on! Lisäks mun ihanat siskot tarjos mulla synttärilounaan!

Tehtiin Juhon kanssa kuitenkin varsinainen vapun feidaus ja lähdettiin aivan kahdestaan Syötteelle vaeltelemaan. Metsässä oli varsinainen kelirikko ja syvässä lumihangessa rämpiminen oli ihan hullun hommaa, mutta maailman paras reisi-pakaratreeni :D Kolme päivää autiotuvissa nuotion äärellä piilossa muulta maailmalta oli rauhaisaa ja tosi romanttista!

Reissun jälkeen sain aivan järkyttävän flunssan, jota tässä parannellaan vähän edelleen. Onneksi pahimmat hengenvingunnat ovat ohi, sillä eilen aamulla lensin etelään viettämään äitienpäivää äidin ja muun perheen kanssa. Enkä malta odottaa, sillä huomenna on viimein Justin Timberlake ja 20/20 Experience Tour!! Mennään Elisan ja Katjan kanssa nauttimaan taas vähän siskosfiilistelystä ja tosi hyvästä musasta :) Oon satavarma, että luvassa on mahtava show!

Mutta siis, ikäviä asioita tässä viime aikoina: Tekniikka vihaa mua. Mun kamera hajosi jo sillon viime kuun puolella Tartossa ja nyt Lumia sanoi viimein työsopparin irti. Olihan se pitkään latautunut sillai valikoivasti, mutta nyt jouduin kiikuttamaan sen huoltoon, kun se pimeni täysin. Joudun seuraavat kaksi viikkoa selviytymään vanhalla kapulalla. Eniten vaan huolestuttaa, että millä päivittelen tänne yhtään mitään, kun kaikki laitteet on rikki...Mutta siis, asioilla on tapana järjestyä :) Varmaan saan järjestettyä niitä Tarton kuviakin tänne pian!

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti