sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Jäähän meille aina Tartto

Ihana kesä on jo alkanut, mutta haluisin kuitenkin muistella vähän kiireisen kevään parhaita hetkiä! Pääsiäisenä olin opiskelukavereiden kanssa exculla suloisessa ja aurinkoisessa Tarttossa. Kameran teknisten ongelmien takia kuvat on kuitenkin viipyny, tän postauksen kuvat onkin Liisa Pekkalan kamerasta, kiitos Liisa kuvista <3 Mun puhelinkin oli täynnä kuvia herkkuhetkistä sun muista, mutta ne valitettavasti katosivat muiden muistojen kera, kun puhelin joutui huoltoon.

Tartto on kyllä Etelä-Viron helmi, ihana yliopistokaupunki, jonne (kuten niin moneen muuhunkin mahtavaan paikkaan!) jätin palan sydäntäni! Ei tietoakaan Tallinnan turistiahdistuksesta, sisäänheittäjistä tai kaupustelijoista. Kaupunki oli täynnä mukavia ihmisiä, kauniita rakennuksia ja hyviä ostoskeskuksia ja loistavaa keväistä tunnelmaa.  Ja mikä parasta, ruoka oli hyvää ja halpaa ja joka paikassa pääsin puhumaan viroa! Mahtavuutta! 



En malta odottaa, että pääsen joskus uudestaan Tarttoon! Kaupungin kauniit puistot, kirkot, Raekojaplats, Suutelevat ylioppilaat -patsas, Kaarisilta, kahvilat ja muut nähtävyydet tulevat pienessä ja idylisessä kaupungissa kuin itsestään vastaan. Tartossa tuli sellainen olo, kuin olisi jossain eristetyssä paikassa, joka on rauhallisuuden tyyssija. Rentoutumiseen, hengailuun ja hyvään seuraan, suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti