maanantai 26. elokuuta 2013

Meie Sõit Pärnusse

No niin, tässä osa yksi lupaamistani reissutunnelmista! Kyseessä oli siis viikonloppumatka kauniiseen Pärnuhun, ja sinne lähdettiinkin oikein kunnon joukolla: meitä oli kaiken kaikkiaan yhdeksän henkeä mun miehen perhettä. Matkaseura oli siis vallan mainiota! Ja koska mulla ei ole ollut tänä kesänä ollenkaan kesälomaa, tuli reissu todellakin hyvään saumaan ja tarpeeseen!

Hyvä matka alkaa aina kunnon valmisteluilla. Pakkasiin siis kaikkia lempparivaatteita matkalaukkuun ja päätyipä sinne muutamat kengätkin. Kysyn vaan, että millainen nainen pakkaa kolmen päivän reissulle kolmet kengät?


Millainen kesän viimeinen matka olisi, jos kynnet eivät olisi kunnossa? Mä maalasin omani pirteän pehmeällä punaisella, Lumenen lakat toimiva erinomaisesti! Punainen lakka on sävy nro 16, Blooming, Kukkien kieltä. Kirkas alus- ja päällyslakka antaa lopputulokseen kiiltoa ja jämäkkyyttä.




 Good bye, Helsinki! Hello Tallinn and Pärnu! Sää oli kuin morsian, raikas ja lämmin, ja laivan kannella kelpasi  nauttia merellisistä maisemista.


Lomatyylin on oltava rento, mukava ja moneen sopiva. Itse valitsin lähtöpäivään pillifarkut (koskaan ei voi tietää, miten lämmin tai viileä laivalla on), valkoisen topin, neluetekin ja sandaalit. Ja kuten koko kesän ajan, aurinkolasit ovat piste i:n päälle!


Farkut ja neuletakki: H&M
Toppi: Vila
Sandaalit: Clarks
Laukku: Guess
Aurinkolasit: Mango
 



Myös Juho ja Elli nauttivat matkasta täysillä!

 

Kippis kaikelle kivalle! Loistavalle seuralle, ihanille sukulaisille, lämpimälle säälle, lomalle ja sillai...




Niin, laivan jälkeen jäi vaan meren kuohut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti