lauantai 17. elokuuta 2013

Mudcake

Musta on ihanaa leipoa vieraille. Joten kun Elisa ja Katja tuli kylää, niin pitihän niille jotain leipoa! Päädyin mutakakkuu, varmaan klassikkoon! Maistui aivan taivaalliselta!


Tämä herkku on ihan äärettömän helppo valmistaa. Katso tästä Fazerin mutakakun ohje Omassani paistoaika oli kuitenkin suositeltua lyhyempi, vain 14 min, jolloin keskusta jää todella pehmeäksi! Ja kakun voi todellakin valmistaa vaikka paria päivääkin aiemmin, sunnuntai-iltana valmistamani kakku oli keskiviikkoiltana ehtinyt koskua jääkaapissa super herkulliseksi!


Kakun kaveriksi oli vadelmakastiketta ja vanilijajäätelöä.


Illan kruunasi lasillinen kuplivaa punaviiniä!


Kesän viimeisistä lämpimistä päivistä pitää ottaa kaikki irti, joten kakku syötiin parvekkeella ilta-auringon lämmössä.



 Oli myös vesimelonia... Kunnon haukku!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti