tiistai 7. tammikuuta 2014

Navy Blue on White




Aamulla satoi ihanasti lunta. Puiden oksat oli verhouteet valkoiseen ja lumi leijaili ihanasti taivaalta maahan. Mietin, että tällaisessa säässä haluan asukuvia! Mutta aamulla oli tietysti liian piemää yhtään millekään kuville. 

Kun iltapäivällä selvisin yliopistolta kotiin, oli lumi maassa tallaantunut, taivaalta satoi räntää, eikä yhdenkään puun oksilla ollut lunta. Reilua. Sää on täydellinen, kun valoa ei ole, ja hirveän masentava, kun valoa on vähän. Taivas on muutenkin koko ajan harmaa ja valo on kylmää ja kovaa. 

Onneksi muutama kuva onnistui ja niissä ehkä elää metsäinen henkäys. Uusi punertava tukkani (voi miten punaiselta se joissain kuvissa näyttääkään!) on kuin luonnonlapsella! Kysyin viimeksi tänään Juholta, että onkohan tää uusi väri nyt ollenkaan hyvä, ja se vastasi vaan että: "On se, sulla on nyt vaan värikriisi" :)

Päällä mulla on Vilan valkoinen neule ja Mangon tummansininen pusero. Tämä yhdistelmä syntyi kuin vahingossa, mutta ihastuin siihen heti: asiallinen, mutta rento, ja raikkaat kontrastit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti