sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Tuba


Parhaita lauanataipäiviä on sellaiset, jotka saa viettää kavereiden kanssa. Me suunnattiin tyttöporukalla keskustaan vähän kiertelemään kauppoja ja syömään. Mukaan tarttui muun muassa Vilan alerekistä ihana hamonen, jota esittelen myöhemmin sitten tulevalla viikolla :)

Mutta siis, me kolutiin viimeisiä aleja ja otettiin suunta sitten Ainolaan ja Tubaan. Lie kauanko sekin on paikoillaan jo ollut, ja monta kertaa on pitänyt mennä, mutta vasta eilen saatiin sitten aikaiseksi. Tubassa (vai pitäisiköhän taivuttaa Tuvassa?) oli tarjolla viikonlopun vohvelibrunssi! Nam nam! Vohvelien suolaisiksi täytteiksi oli peruna-juuressalaattia, tomaattimozarellasalaattia, vuohenjuustoa, kuivattua pekonia ja kaikkea muuta tosi hyvää! Vohvelibrunssi oli kyllä siinä mielessä vaarallinen valinta, että se kyllä täysin romutti mun hienosti jo 23 päviää kestäneen totaallisen herkkulakon. Makean vohvelin päälle löytyi vanilijajäätelöä, vähän kermavaatoa ja hilloa. Maistui ihan uskomattoman hyvältä!

Hyvän ruuan lisäksi Tuba tarjoaa hyvää tunnelmaa: jokaisen pöydän päällä oli erilainen mummolamainen pöytäliina ja erikokoisten ja -muotoistenpöyten ympärillä oli vain ja ainoastaan eriparituoleja. Samaa linjaa jatkoivat lasit, lautaset ja ruokailuvälineetkin. Fiilis oli aito ja rento. Pitääpä mennä joku ilta ihan vaan istuskelemaan ja kuuntelemaan live-musiikkia, sitä on ilmeisesti tarjolla varsin usein!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti