sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Pasta Delicious


Tässä tällanen minipostaus eilisestä pastaherkusta: uunissa paahdettuja kirsikkatomatteja, valkosipulia, oliiviöljyä, tagliatellea ja parmesaania. Nam! Ollaan oltu Juhon kanssa nyt loman jälkeen neljä päivää kotona ja tehty lähes vain kasvisruokaa! Olo on hyvä ja kevyt, ja maut on ollut eriomaisia. Mä höystin omaa annostani parsakaalilla, lautasella kun on ehdottomasti oltava myös jotain vihreää pastan kaverina! Suosittelen kokeilemaan, resepti meni suunnilleen seuraavasti:

2 - 3 hengelle tarvitset:
2 rasiaa kirsikkatomaatteja
2 valkosipulinkynttä
oliiviöljyä (myös rypsiöljy käy)
rosmariinia
timjamia
suolaa
pippuria
 tagliatelle-pastaa nälän määrästä riippuen
parmesaania

Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen. Huuhdo tomaatit ja halkaise ne puoliksi. Lata ne uunipellille leikkauspinta ylöspäin. Viipaloi valkosipulit ja laita myös pellille. Ripottele tomaattien ja valkosipuilen päälle suola, mustapippuri ja yrtit. Kaada päälle öljyä. Laita uuniin ja anna paahtua ainakin 30 min.

Keitä pasta ja valuta se. Lisää uunista tomaatit ja paistinneste pastan joukkoon. Sekoita varoen. Tarjoillaan kuumana vihannesten ja parmesaanin kera. Kivoja hekutteluhetkiä!

2 kommenttia:

  1. Looks amazingly delicious!

    http://thevulgariangirl.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks so much! It really was :) Sory about the recipe being only in Finnish!

      Poista