torstai 21. helmikuuta 2013

Hiukset ovat naisen kruunu, vai miten se menikään?

Tässä olisi pikku postaus eilisen meinigeistä! Oli ihan hurjan kylmä, mut tosi kaunista, ja aurinkokin näyttäyty heti aamusta alkaen. Sain viimein tiistai-iltana otettua itseäni niskasta kiinni ja värjättyä hiukset, edellisestä kerrasta oli luvattoman pitkä aika!
Näin opiskelijana mulla on tapana hoitaa hiuksia omatoimisesti: värjään ne itse ja äiti leikkaa niitä aina kun olen käymässä kotona. Olen tainnut käydä kampaajalla viimeksi syksyllä 2010. Pitkä tumma tukka on edullinen opiskelijavaihtoehto, mutta kyllä mä sitä rakastankin! Vielä reilu kolmisen vuotta sitten mun hiukset oli vaaleat ja lyhyet, mutta koska jatkuva vaalentaminen kulutti hiuksia aivan liikaa, päätin tehdä moudonmuutoksen, joka todellakin kannatti. En ole koskaan tuntenu itseäni naisellisemmaksi, kuin pitkähiuksisena!
Käytän hiusten värjäämisen Syoss-värejä, väriä 5 - 8 Hazelnut Brown. Väri on tarpeeksi lähellä omaani ollakseen luonnollisen näköinen, mutta silti se on syvempi, pehmeämpi ja intensiivisempi. Pituutta näissä hiuksissa alkaa olla sen verran, ettei yksi purkki riitä mihinkään, joten käytän aina kaksi purkkia 6 - 8 viikon välein.
Ja lopputulos on mielestäni aina loistava: hiukset näyttävät hyvältä, ne tuntuvat hyvältä ja sekös tekee hyvän olon. Keskiviikkoinen aamuaurinko nosti väristä ihanasti myös esiin punaisen lämpimät sävyt. Pitää tunnustaa, että "hiukset hyvin, kaikkia hyvin" voisi olla yksi mun motto. Niinpä nään joka päivä armottoman paljon vaivaa kauniiden hiusten eteen: pesen, föönaan, suoristan, tupeeraan, asettelen... Pituus hillitsee hieman luonnonkiharaa hiusta, mutta pörröisyyttä vastaan pitää olla omat aseensa. Käytän Doven öljypitoista tehohoitoainetta joka kerra hiukset pestessäni, ja L'Orealin Extraodinary Oil on hiusteni paras ystävä kaikissa tilanteissa! Miten sä hoidat hiuksiasi?
Eilen puin päälleni mukavasti: leveähelmainen pusero ja luumunväriset housut. Kullanväriset korut tuovat kokonaisuuteen hieman hohdetta.

Paita: H&M
Housut: H&M
Sormus ja kaulakoru: Glitter
Rannekoru: Mango
Kello: Guess
PS. Jos innostuit värjäämään hiuksesi itse ensimmäistä kertaa, tee se rauhassa ja noudata pakkauksen ohjeita huonon lopputuloksen ja allergiareaktioiden välttämiseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti