perjantai 22. helmikuuta 2013

Viikonlopulle!

Tänään en ottanut vaatekuvia - en ehtinyt! Sen sijaan ehdin miljoona muuta asiaa, ja tässä pieni kooste niistä.
 
 
Mun mies lähti heti aamulla viikoksi Sveitsiin laskemaan puuterilumille. Itse en osaa lasketella, mutta nautin elämästä, ja talvesta, muilla tavoilla. Lähdettiin Freyan kanssa kirpeään aamupakkaseen pyöräilemään ja nappasin kameran mukaan, jotta voisin talentaa edes muutaman kevätauringon säteen.
 



 
Freya oli tietysti mitä reippain aamureippailija, mua polkemisen sijaan kiinnosti enemmän kuvaaminen. Turhan paljon ei tuo tyttö välittänyt poseeramisesta, mutta on siitä huolimatta varsinainen luonnonlahjakkuus!
 

 
Koivut. Mulla on joku juttu koivujen ihanista valko-musta-kirjavista rungoista, niin kesällä kuin talvellakin. Auringon valo lankesi ja hankeen upeasti sädehtien.
 
Päivä piti sisällään lounasta Liisan kanssa, ainejärjestön excujärjestelyjä (tästä paljon lisää ensi viikolla!) ja afroa ja fufua Oulun korkeakoululiikunnan tarjoamana. Tuntui ihan mahtavalta hikoilla ja pistää lihakset pinteeseen. Kiireisen päivän ja ultrakiireisen viikon hektisyyden päättymisen kunniaksi haukkasin Mazarin-leivosta. Ihanaa viikonloppua kaikille!
 
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti