sunnuntai 17. marraskuuta 2013

The Last of København

Oon ollu viime viikot vähän huono emäntä täällä - en oo millään ehtinyt postata mitään. Opetusharjoittelu vetää viimeisiään, loppu häämöttää, mutta hommille ei näy loppua: seminaarityöt ja viimeiset kurssit ennen lomaa pitäisi pystyä hoitamaan alta pois. 

Nyt varastan kuitenkin hetken itselleni ja teille! Kertomukset viimekuisesta Köpiksen matkasta jäi ihan kesken. Tässä olisi vielä kuvia viimeiseltä päivältä: auroinkoinen mutta hieman kalsea torstai 24.10. oli ihastuttava! Kiertelimme keskustassa, Rosenborgin linnan puistossa, Kasvitieteellisessä puutarhassa ja otimme aivan rennosti ennen kotiin lähtöä.


Mun  mielestä kööpenhaminalainen pyöräilykulttuuri oli aivan fantastinen: pyöriä oli tosi paljon joka paikassa, autoteiden vieressä pyöräilykaistat ja kaikenlaisia pyöriä ja pyöräilijöitä, jotka huiskivat menemään hurjaa vauhtia! Mikä parasta, Kööpenhaminassa pyöräilijä ei ole mikään liikenteen hylkiö, vaan kiinteä osa sitä eikä pyöräilijän tarvitse joka käänteessä pelätä jäävänsä auton alle!
 

Aivan pyöreän tornin vieressä oli yliopiston kahvila, jossa oli tietenkin käytävä istumassa!


Classy XL -blogista heitettiin mulle blogihaaste, jonka oon ottanut vastaan Siihen mennään sitten huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti