sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Stailauksen tehokaksikosta

Sunnuntai-iltapäivänä iloksi katselin Trinny ja Susannah Hollanissa. Täytyypä vain todeta, että siinä on kaksi varsinaista tapausta. Sanan kaikissa positiivisissa merkityksissä! En katso heidän ohjelmiaan säännöllisesti, mutta aina kun osun avaamaan telkkarin kesken shown, jään ruutuun kiinni. Näillä tädeillä on nimittäin tyyliä ja munaa: aitona tarkoituksena osoittaa maailman naisille, että he ovat kauniita ja seksikkäitä juuri sellaisina kuin ovat, ja että heidän täytyy vain pukeutua oikein. Ei laihdutusniksejä tai muuta liibalaabaa, vaan rohkeutta ja suoraa puhetta keinoista, joilla jokaisen vartalosta voidaan tuoda parhaat puolet esiin.


Parivaljakon ura alkoi jo 1990-luvun puolivälissä Tha Daily Telegraphin blogilla, jonka jälkeen on seurannut usemapi tv-sarja, kirjoja ja omia alusvaatetuotteita jne. Kotisivuilta löytyykin varsin käytännöllisiltä vaikuttavia vartaloa muokkaavia alusasuja ja muuta kivaa. Käypä tsekkaamassa www.trinnyandsusannah.com

Voidaanhan sitten tietysti kysyä, että onko se nyt niin tärkeää pukeutua jotenkin "oikein". Ei kai, ei ketään voi pakottaa. Onhan muoti ja ns. oikeanlainen pukeutuminen täysin ensimmäisen maailman asioita. Mutta onhan se totta, että kun perustarpeet on tyydytetty, voimme keskittyä enemmän persoonallisuutemme esiin tuomiseen ja henkiseen hyvään oloon - ja olen sataprosenttisen varma, että itseä mielyttävä ulkonäkö on osa sitä.


Nykyaika luo meille paineita olla tietynlainen, ja aina voisi mukamas pyrkiä parempaan. Vartaloon ei kuitenkaan tarvitse lähteä tekemään mitään radikaaleja kirurgisia toimenpiteitä, vaan omaa kehoaan voi oppia rakastamaan ja arvostamaan paljon vähemmälläkin. Esimerkiksi pukeutumalla vartaloa imartelevasti, sillä se pelkästään voi muuttaa täysin käsitystä omasta kehonkuvasta.


On totta, että on moni ongelmia, joita pukeutuminen ei ratkaise. Mielestäni Trinny ja Susannah tarjoavatkin ennemmin naisille mahdollisuuden katsoa oman laatikkonsa ulkopuolelle ja nähdä itsensä uudessa, paremmassa valossa. Jokainen nainen tarvitsisi hetken heidän aikaansa, sillä jokainen nainen on kehujen ja hyvän sisäisen olon arvoinen. Tunnustan, että fanitan!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti