keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Taas vuotta vanhempi


Mulla oli eilen synttärit, joita tuli juhlistettua vähän tyttöjen kanssa jo viikonloppuna, mutta täytyihän sitä vähän viettää ihanaa päivää oman kullankin kanssa! Sain Juholta lahjaksia Guccin Flora by Gucci Glorious Mandarin -tuoksun, jota olin toivonutkin! Ah, mikä ihana kesätuoksu!

Alkuillasta lähdimme pyörähtämään keskustassa, ja puin päälleni Mangon uuden mekon sekä kaveriksi tuttua ja turvallista.

Mekko: Mango
Jakku: Vero Moda
Laukku: Guess
Kello: Guess
Korvissa: helmet
Sormus: Kalevala koru


Juho vei mut toiveestani testaamaan uutta Yuki Sushia Torikadulle. Se oli oikein tunnelmallinen ja hauska paikka, ja sushit olivat todella hyviä! Sisustus ei ollut mitenkään japani-henkinen, mutta mielestäni viehättävä. Maitolasiset vesikannut ja lasit olivat kiva piristys kattaukseen! Menú oli monipuolinen ja kohtuuhintainen, ja me maistelimmekin Yuki-lautasta kahdelle.


DHL toimitti Mangon paketin sopivasti synttäripäivänä! Paidat olivat helmasta ehkä hieman kapeampia kuin olin ajatellut, mutta tosi kauniita! Ja materiaali oli ihanan kevyt ja hyvin laskeutuva. Laukku oli oikea säkki, mutta juuri sellaisen tarvitsinkin! Rento ja tilava, eli juuri sopiva kansioiden ja kirjojen kanteluun.


Paita: Mango
Housut: Kapphal XLNT
Neule: Vero Moda
Laukku: Mango
Kello: Guess
Korvissa: helmet


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti