lauantai 18. toukokuuta 2013

Perjantain parhaat

Pitkä kuuma perjantai on kesän parasta antia ja eilinen oli juuri sellainen! Meninne Juhon töiden jälkeen supermyöhäiselle lounaalle/erittäin aikaiselle illalliselle 45 Specialin Fajita Fridayhin.

 
Oli ihan mielettömän herkullista! Ensinnäkin opiskelijahinta on 9,50 €, ja kattavasta tortillabuffetista saa syödä niin paljon kuin jaksaa. Tarjolla oli kahta erillaista lihaa, useita erilaisia kasvistäytteitä, ainakin kolmea erilaista salsaa ja chiliä ja sipulia. Guacamole ei todellakaan ollut mitään löysää purkkinestettä, vaan todella timmiä, oikeista avocadoista valmistettua herkkua. Crem fraséssa oli rasvaprosentti varmasti kohdallaan, niin hyvää se vain oli! Ja kuten ainakin kaikki oululaiset tietävät, 45:n rento tunnelma todellakin virittelee viikonlopun viettoon. Suosittelen!
 
Suuntasimme torille istuskelemaan. Sinne olo löytänyt koko muukin Oulu! Kyllä lämpö ja aurinko herättävät pohjoisen ihmiset eloon. Päivän asuksi valikoitui rento mutta romanttinen yhdistelmä mustaa ja vaalenapunaista.
 




 
Paita: Mango
Housut: H&M
Balleriinat: Primadonna (Roomasta)
Laukku: Guess
Kello: Guess
Aurinkolasit: Mango
(Jakku: Vila)

 
Istuskelimme kauppatorin Kahvila Makasiinin terassilla, nautimme lämmöstä ja livemusiikista.
 
Auringonlasku on täydellistä aikaa romanttiselle iltakävelylle - tai koiran ulkoiluttamiselle, sillä silloin koiruus ei meinaa enää kuolla kuumuuteen. Juho nappasikin ihanan kuvan iltakävelyltä! 


 
Neule: Mohito
Shortsit: H&M
Aurinkolasit: Mango


1 kommentti:

  1. Moi Heidi! Ihana blogi sulla - jään ehdottomasti seuraamaan! :) Oon menossa ensi kuussa Budapestiin - sun postaus matkavinkkeineen tuli siis tarpeeseen! Ihanaa kevään jatkoa, ja laitahan viestiä, jos liikut stadin suunnalla, ni käydään vaikka terassilla! Paljon terveisiä :) - Kaisu

    VastaaPoista