sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Sunnuntain leffahetket

Sunnuntai-iltana lähdin pyöräilemään kohti keskustaa, sillä olin menossa leffaan ystäväni Tiinan kanssa. Torinrannassa oli pakko pysähtyä ja napata muutama kuva auringossa kylpevästä kaupungista.
 



 
Menimme katsomaan 21 tapaa pilata avioliitto. Olisihan se pitänyt jo käydä aiemmin katsomassa, mutta nytkin oli siihen sopiva hetki. Leffa oli ihan superhauska ja nauroin katketakseni, päärooleissa olleet Armi Toivanen ja Riku Nieminen olivat loistavia!
 
Päivän asu oli säähän ja pyöräilyyn soveltuva. On niin ihanaa kun voi jo käyttää ballerinoja! Trenssi on palvellut jo useamman kevään, mutta se on hauskasti leikattu ja tyylikäs, joten miksi laittaa aikaa kesätävä takki vaihtoon, kun siitä voi nauttia aina uudestaan ja uudestaan! Sillkihuivi kruunaa kokonaisuuden.
 





 
Hauskoja yksityiskohtia takissa ovat rusetti selässä ja valtavat taskut, joiden pohja on vasta helman saumassa!
 
Takki: Vila
Huivi: I am
Laukku: Mango
Ballerinat: Friis & Company
Mekko: H&M
 
Leffan jälkeen suuntasimme iltapalalle Rotuaarille. Koska Bisketti oli juuri menossa kiinni, käänsimme katseet Amarilloa kohti.

 
Amarillon limesorbetti vei kielen mennessään. Ei liian makeaa vaan ihanasti hapanta ja kirpsakkaa. Suosittelen lämpimästi!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti