maanantai 20. toukokuuta 2013

Vain naiset tajuu tän

Toisinaan naisen on, varsinkin keväisin, pakko saada laittaa kotia hieman uuteen uskoon. Toissa kesänä laitoin koko olohuoneen sisustuskankaat uusiksi ja viime kesänä siirtelin huonekaluja paikasta toiseen. Tänä keväänä jo aiemmin mainitsemani parveke ja olohuoneen lipasto ovat olleet uudistuskohteitani. Ja kuinka kävikään - maanatai muuttui täysin suunnittelematta kunnolliseksi aherruspäiväksi. Musta kuoriutui aito ja oikea kodin hengetär (tai pirttihirmu, riippuu varmaan keneltä kysyy)! Vaikka miehet ovat yleensä tyytyväisiä ja hyväksyvät uudet kivat muutokset, eivät ne silti tunnu ymmärtävän, miksi niistä pitää niin hössöttää... :D
 
Aamulla kiiruhdin Freyan kanssa eläinlääkärin vuositarkastukseen alla näkyvässä asussa. Paita on uusi Mango ja housut uudet H&M:n lyhytlahkeiset. Ihanan pirteä jakku on vanha kuin mikä, mutta pitää pintansa. Rakastan sitä! Ja se on todellinen käytännön esimerkki siitä, että H&M -tuote voi kestää käytössä vuosia. Sinisen ja vihreän pehmeän intensiivinen yhdistelmä oli mukaansa tempaava.
 





Siis
Paita: Mango
Jakku: H&M
Housut: H&M
Aurinkolasit: Mango
Sormus: Glitter
 


Laitoin iltapäivällä parvekkeella viherkasveja: uusia ruukkuihin, vaihdoin vanhojen ruukkuja ja elvytin niitä henkiin talven jäljiltä. Freyakin oli näin naisena innokkaasti mukana leikkimässä puutarhuria! Ihanaa muuten, tämä taitaakin olla eka kerta kun laitan tänne teidän luettavaksi  sisustusjuttuja!
 


 
Turkoosi ja pinkki ruukku piristävät parveketta kummasti ja espanjalainen viuhka lisää eleganssia helteisiin auringonottohetkiin.
 
Koska osa olohuoneen kasveista sai uuden ruukun, täytyi tietenkin hieman uudelleenjärjestellä.

 
Innostuin laittamaan kummilasten vauvakuvat villiin roikkuvaan kollaasiin seinälle. Ah, mitä kaikkea kivaa siiman avulla voikaan saada aikaan.

 
Vanhan Malm-lipaston tilalle tuli nelilokeroinen Expedit muutamalla upotetulla kaapilla. Uusi kahvikasvi löysi paikkansa kaapiston päältä ennen kuin yhtäkään tavaraa oli laitettu sinne uudelle paikalleen. Asiat tärkeysjärjestyksessä.



Pitää vielä kertoa, että toi ihana (valitettavasti tyhjä) viinipulloteline oli syntymäpäivälahja Juholta joitain vuosia sitten. Se on ostettu Kellopeli-sisustusliikkeestä Helsingin Kampista. Ihanaa kun mies tietää, mistä vaimo pitää! Ihana kauppa, ihana lahja. En voi moittia, etteikö rakkaani olisi sitä tajunnut <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti