tiistai 23. heinäkuuta 2013

Kesäprojekti

Vihdoin lämpö taas hellii! Niinpä ennen iltavuoroa suuntasin Torinrantaan jätskille Liisan kanssa. Rannassa oli hyvä pohtia vielä tulevaa kesää, sitä seuraavaa syksyä ja kaikkea kivaa, mitä se tuo tullessaan! Ja tietenkin maistella parhaita kesäherkkuja!


Melkein ehdin syödä loppuun ennen kuvaa...!
 

Ehkä sain vähän aurinkoakin mun vielä niin vaaleille kintuille.
 

Olipa mukavaa saada shortsit jalkaan! Enkä kyllä todellakaan kaivannut pitkiä hihoja. Hauskinta mun päivän asussa olikin se, että nämä vaaleanpunaiset shortsit oli mun kesäprojekti. Shortsit on siis jo pari vuotta vanhat ja jotenkin oli sattunut talven aikana herkut maistumaan, kun eivät menneet toukokuussa edes jalkaan! No, tämä tyttö päätti pistää shortsit sopimaan ja näin, kaksi kuukautta myöhemmin, ne istuvat taas oikein hyvin :)


Kesä on ollut ollut loistava projektishortsimotivoija! Aurinko, lämmin keli ja vihannekset ja hedelmät hoitivat homman kuin itsestään. Ihanaa kuin nämä vaaleanpunaiset (ja muutamat muutkin housut!) istuvat taas paremmin.
 

Mutta eipä tehdä tästä mitään laihdutuspostausta, sillä en ollenkaan diggaa sellasta, vaan hyvää oloa ja terveellistä elämää! Hyvä olo omassa kropassa, juuri omana itsenään, on se paras olo!
 

Toppi ja shortsit: H&M
Laukku ja aurinkolasit: Mango
Ballerinat: Friis & Company
Kello: Guess
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti