tiistai 9. heinäkuuta 2013

Mini holyday at the beach

Parin vapaapäivän ajaksi päätettiin ottaa suunnaksi Hailuodon hiekkarannat. Sunnuntaina hypättiin bussiin ja hurasteltiin Marjaniemeen. Sieltä matka jatkui jalkapatikkana merkkittyä reittiä pitkin saaren länsirantaa pitkin kohti pohjoista. Hiekkarantaa oli kilometrikaupalla! Aivan ihanaa, rauhallista rantaa, jossa sai olla ja viettää aikaa täysin ilman häiriötekijöitä. Ihan kuin ulkomailla!


Sunnantai-ilta oli aurinkoinen ja lämmin, joten uskentelimme meressä ja nautimme lämmöstä ja raikkaasta merituulesta.
 

Aurinkoisen illan päätti kuitenkin sade ja kova tuuli. Se ei harmittanut yhtään, kun puolen yön aikaan havahduimme teltasta auringonsäteisiin. Taivaalla oli upea keskiöinen valonäytelmä, aivan ihana!
 

Olen käynyt vaeltamassa Juhonn kanssa monenlaisissa paikoissa, mutta täytyy kyllä sanoa, että hiekkaranta on yksi romanttisimmista kohteista tähän mennessä! Oli aivan loistavaa pystyttää telttä hiekalle, ketään ei näkynyt missään, aivan kuin olisimme olleet autiolla saarella.
 



Hauskuus ei voinut kestää kuitenkaan niin kauan kuin olisin halunnut. Oli tietenkin mukavaa palata kotiin eilen illalla, ja toimmehan puolet rannasta kotiin mukanamme, sillä joka paikassa oli aivan tosi paljon hiekkaa! Paikka oli aivan loistava parin päivän minilomaan, suosittelen lämpimästi!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti