keskiviikko 7. elokuuta 2013

Best Summer Outfits Top 5

Vaikka kesää on vielä jäljellä (toivottavasti), alkaa syksy häämöttää edessäpäin uhkaavasti. Mulla on enää puolitoista viikko kesätöitä jäljellä! Eli siis tasan saman verran siihen, kun paluu opiskelijan arkeen koittaa. Sitä mulla tosin onkin ollut jo ikävä!

Eli koska jollain tasolla odotan jo alkavaa syksyä, ei ole liian aikaista alkaa niputtaa ihanaa kulunutta kesää - aihe kerrallaan tietenkin. Tänään päätin koota tänne mun kesäasujen kärkiviisikon, voi taivas valinta oli vaikea! Näissä asuissa on kuitenkin sitä jotakin: mielettömän hyvää fiilistä, itsevarmuutta ja onnen tunnetta - onnea juuri omana itsenään.


Mangon punainen mekko on takuuvarma katseenkääntäjä. Se päällä voi tuntea itsensä todellakin naiseksi!


Klassinen mustavalkoinen iskostui muhun ensimmäistä kertaa tänä kesänä. Löysinhän viimein myös se toivomani näyttävän kaulakorun.


Vilan persikanväriset shortsit olivat heräteostos: vielä sovituskopissa tuskailin, ovatko ne liian lyhyet tai läpinäkyvät... Ihastus väriin pelasti kuitenkin tilanteen ja näistä shortseista tuli mun kesähelteiden luottovaate.


Ja jos jotain uutta niin miksei jotain vanhempaakin. Vaaleanpunaiset shortsit istuvat jälleen, jes! Siinä mielessä vähän harmittaa, että ilmat saattavat alkaa kohta viilenemään... Näistä pitää ottaa siis kaikki irti, vielä kun ehtii!


Yksinkertainen toimii aina. Less is more, niin se vain menee. Clarksin sandaalit ja kesämekkonen - best friends!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti