tiistai 20. elokuuta 2013

Some Shopping

Mä ja mun siskot ollaan peritty meidän mummilta shoppailugeeni. Kiitos mummi! Joten eihän yhdessä vietetystä ajasta tule mitään, jos ei pääse edes vähän pyörimään kauppoihin.

Päädyttiin sitten myös Body Shoppiinn, jossa en ollut käynyt pitkään aikaan. Ihanat pullot ja purnukat, värikkäät kosmetiikatuubit ja puiset hoitovälineet imaisi mut maailmaansa kerta heitolla: oli pakko saada kanta-asiakaskortti. Myös legendaarisien vartalovoiden kesätuoksuja piti tietenkin vertailla!




  

 Me kierrettiin aika varmasti lähes kaikki, mitä Oulun keskustasta löytyy ja mikä meitä vähääkään kiinnosti. Stokkalla hiplailtiin yhtä sun toista ja sekä Elisa että Katja täydensivät Nomination-korujaan.


Vimassa mun kiihkeä saappaanmetsästys olisi voinut saada arvoisensa päätöksen, elleivät nämä Clarksin syysihanuudet olisi olleet täysin mun budjetin ulkopuolella. Tätä asiaa pitää pohtia ja punnita jonkin aikaa... Noi keskimmäiset on aivan mielettömät! En siis uskaltanut edes sovittaa, kun pelkäsin niiden istuvan täydellisesti. Miten kamalalta olisi silloin tuntunut jättää ne hyllyyn omalle paikalleen?


Tosca Blu ei petä koskaan... Aina jotain kaunista ihasteltavaa!


Näitä Body Shopista tarttui mukaan: mustikkavartalovoi, puinen kampa ja ihan kunnon jalkaraspi. Sukatta kävely ei tee jalkapohjille hyvää, mutta nytpä löytyi kunnon ase siitäkin huolehtimiseen. Eli koko kropalle jotain hiuksista jalkoihin! Kampa on ollut todella hyvä: Katja sai mut ja Elisan ostamaan sellaisen. Se kampaa hiukset auki hellästi venyttämättä hiusta ja sopii todella hyvin luonnonkiharille hiuksille, kuten mulla on. Loistava ostos!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti