sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Ihana iltapäivä puolukassa!



Opinnot on ollut nyt täysillä käynnissä kolmen viikon ajan ja tämä viikko on ollut ihan hullun kiireinen. Paljon kaikkia ainejärjetötapahtumia, lyhyitä yöunia, koulujuttuja jne... Hauskaa, mutta myös väsyttävää! Niinpä nyt viikonloppuna oon ottanut vain rennosti: nukkunut aamulla niin pitkää kuin jaksan, ollut ajattelematta koko lauantain kouluasioita ja ollut ulkona ja iloinnu luonnosta. Me lähdettiin nimittän puolukkaan! Monta viikkoa oon odottanut, että pääsen kyykkimään sinne varpujen keskelle eikä meidän uolukkapaikka pettänyt tänäkään syksynä, sillä marjoja oli todella paljon ja ne olivat lähes omenan kokoisia! Kotiin tuotiin 4,5 l puolukoita ja nyt on vitamiinit pakastettu talven varalle.  

Myös Freya oli innoissaan puolukassa mukana! Tässä jotain ihan uutta mun blogissa - nimittäin oma video! Eipä laatu päätähiumaa tai kuvaustaidotkaan, mutta on kiva saada tänne vaihteeksi taas elävää kuvaa, nyt ihan omasta elämästä! Ehkä tykästyn tähän ja laitan pieniä filmipätkiä lisää jatkossakin.


Kotimatkalla bongattiin upea joutsenpariskunta Kuivasjärven rannassa. Taitavat olla pikkuhiljaa matkalla etelään. Syksy <3
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti