maanantai 23. syyskuuta 2013

Lately shopped

Pitkästä aikaa vähän shoppailukuvia :) Syksy on tullut (ulkona on kylmä!), opinnot on lähteny jälleen käyntiin ja samoin elämä opiskelijabudjetilla on jatkunut. Opiskelijabudjetissa on puolensa: ärsyttää, kun ei ole rahaa kaikkeen (tai melkein mihinkään) kivaan, mutta toisaalta pienikin kiva / ihana ostos tuntuukin sitten sitäkin ihanammalta! Tällei opiskelijana tunnistaa varmasti rahan arvon!

Väitän tehneeni aika fiksuja ostoksia... Katsellaanpas mitä löytyi!


Ruohonjuuresta löytyi vaikka mitä kivaa ja yllätyksellistä:
  • Luomukahvia Juholle
  • Lunette-kuukupi
  • Sonettin sappisaippuaa
Tuo sappisaipua on kyllä ihan jokapäiväisessä elämän ehdoton tuote! Pesen sillä kaikki meikkausvälineet ja puhdistan tahroja vaatteista. Saippua on täysi luonnonmukainen ja äärettömän tehokas, mutta todella hellävarainen. Se sopii erinomaisesti myös silkin ja villan hoitoon.
Klippotekin kuivashampoo löytyi kyllä ihan Sokokselta. Mulla on on Biozellin vastaava aiemmin käytössä, mutta tyttöjen suosituksesta kokeilin nyt tätä toista - ja on toiminut hyvin!

 

Mä oon täysin koukuttunut valkoisiin neulepaitoihin! Vilan alesta tarttui matkaan ihan basicpuuvilainen, pehmoinen ja mukava päällä. Ja koska rakastan pitsisiä alusvaatteita, tarttui niitäkin matkaan tällä kertaa mustassa sävyssä.

Pitkään aikaan paras ja kannattavin ostos oli kuitenkin Macin luomiväri. Ostin Copperplate-nimisen värinapin häämeikiksi reilu kome vuotta sitten. Edellinen ei ole vieläkään täysin loppu, mutta ostin uuden jo säilöön odottamaan. Kyseinen luomiväri on nimittäin paras ja monikäyttöisin, mikä mulla on koskaan ollut! Tarpeeksi tumma, muttei liian, pehmeä, mutta kuitenkin viileä - juuri täydellinen <3 

 <a href="http://www.bloglovin.com/blog/7611139/?claim=3x9g9pbzmwf">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti