keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Kirpparilla


Hämeentien kirppari aivan Hämeenlinna rautatieaseman vieressä on varsinainen aarreaitta! En tiedä oonko käynyt siellä kertaakaan löytämättä yhtään mitään. Viime sunnuntaina piipahdettiin Juhon kanssa vähän tarkastelemaan tarjontaa ja sitähän riitti! Pahoittelen joidenkin kuvien rakeisuutta - mulla oli mukana vain Lumia eikä paikan valaistus oo aivan priima.

Siellä oli hauskoja vanhoja ja retroja huonekaluja. Oon aika katkera, kun en saanut ylipuhuttua Juhoa ostamaan Artekin valkoista tuolia... Sininen nojatuli olisi ollut myös tosi hieno! Ei meidän kämppään toisaalta edes mahtuisi yhtään ylimääräistä tuolia.

Mukaan tarttui yöpöydän lamppu (toisessa kuvassa tumman yöpöydän päällä). Freya uudelleenmuotoili (lue: rikkoi) edellisen eikä olla Juhon kanssa oikein päästy yksimielisyyteen uudesta lampusta. Juho on kaivannut lukulamppua ja mä taas tunnelmavalaistusta. Tossa lampussa yhdistyivät molemmat: Siinä on kaunis maitolasinen lappuosa, jota voi säätää lukulampu tavoin. Valaistuksen kirkkautta voi myös säätää, joten sekä lukuvalo että tunnelmavalaistus löytyy. Hintaakin oli vain 6 €!

Toi kirppari kyllä vaan tursuaa kaikkia kivoja sisustuselementtejä: vanhoja ikkuinoita karmeineen, vanhoja puusuksia, retroja lasipulloja ja -tölkkejä, huonekaluja ja astioita jne... En malta odottaa, että joskus saadaan oma koti! Meille tulee niin hauskaa kun etistään kirppareilta persoonallisia huonekaluja!


Mitä muuta tarttui mukaan kuin lamppu? Mä tein aika kivan laukkulöydön: pieni, tummarunskea olkalukku kolmella eurolla. Aika ihastuttava! Vielä on hieman epäselvää, onko laukku nahkanen vai keinonahkaa... Yleensä oon aika hyvä näissä, mutta nyt oon vähän epävarma. Laukun pinta on kyllä aina "tahmea", joten alan koko ajan kallistua keinomatskun puolelle. Pitää vielä katsoa, imeytyykö nahanhoitoaine pintaan vai ei.

Niin, ja sitten löysin myös termosmukin. Se on kiva kaveri ottaa näin ilmojen viiletessä  mukaan aamuluennolle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti