sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Ihanan epäterveellinen lauantai

No johan mulle iski nyt muutaman päivän blogihiljaisuus! Koulujutut ja totaallinen rentoutuminen ulottuvat kyllä ihan ensimmäisenä tänne: joko ei ole ollenkaan aikaa tai sitten en tee yhtikäs mitään! 

Nyt kuitenkin katkaistaan hiljaisuus ja pistetään vaihteeksi vähän ruokakauvia jakoon. Vähän on kyllä tässä lokakuussa mennyt ruokapostauksien puolelle, kun olen niin tohkeissani lhattomasta kokeilusta... Lauantaina Juhon kanssa me kuitenkin herkuteltiin ihan kunnolla ja onhan sellainen ihana synti pakko jakaa tänne!


Juusto-fondue oli Juhon idea - se kun on aivan hulluna siihen. Joten Hulluilta päiviltä napattiin mukaamme yksi fondue-pakkaus ja leipää ja pistettiin kotona dipaten. Oli se hyvää! Juusto oli kyllä aika voimakkaan makuista, mutta kuitenkin herkullista. Eihän tuossa oikein ravintoarvot olleet mistään kotoisin, mutta tulipahan fondue-setille vaihteeksi käytöä. Ja kyllä tollaisessa läpmipässä juustoruuassa on jotain romanttista, varisnkin jos se olisi syöty Alpeilla!
 

Illalla askartelin pienistä pyöreistä saaristolaisleivistä, punaisesta pestosta, tomaatista ja  mozzarellasta leipäsiä. Olin itse ajatellut syödä ne viileinä ja raikkaina, mutta Juho saikin tahtonsa läpi ja laittoi ne uuniin. Oli ne tosi hyviä lämpiminäkin, maustettuna oman maun mukaan joko basilikalla tai oreganolla.


Niin, ja jotta kermaisia elintarvikkeita ei olisi syöty päivän aikana tarpeeksi, katselimme Uutisvuotoa ja herkuttelimme vadelmilla ja karmavaahdolla. Nam nam! Hyvä, että aiemmin päviällä kävimme tosiaan pyörimässä kaupungilla, sillä sieltä tarttui mukaan uusia urheiluvaatteita. Urheilla tässä täytyykin, jos aikaa näin herkutella!

Niistä ostoksista sitten lisä huomenna! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti